Νιώστε σαν να μεταφέρεστε σε έναν συναυλιακό χώρο

Κινηματογραφική ποιότητα ήχου στο σπίτι σας

Dolby Atmos®

Απολαύστε την καθηλωτική εμπειρία κινηματογραφικού ήχου στο σπίτι σας με το Dolby Atmos®. Σας βυθίζει μέσα στον ήχο, αποκαλύπτοντας κάθε λεπτομέρεια με καταπληκτική σαφήνεια και βάθος.

Δυναμικός ήχος που ακολουθεί τη δράση από κάθε γωνία

Object Tracking Sound Pro (OTS Pro)

Κλείστε τα μάτια σας και παρακολουθήστε τον ήχο καθώς κινείται στην οθόνη με την τεχνολογία OTS Pro. Ο ήχος κινείται μαζί με τη δράση, έτσι ώστε να μπορείτε να βυθιστείτε σε κάθε λεπτομέρεια του ήχου - από όλα τα σημεία της τηλεόρασης.

Τηλεόραση και Ηχομπάρα συνεργάζονται σε πλήρη αρμονία

Q-Symphony

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε έναν μαγευτικό συναυλιακό χώρο με ήχο που ενορχηστρώνεται με απόλυτη αρμονία. Το Q-Symphony συγχρονίζει τα ηχεία της Neo QLED τηλεόρασής σας με το Soundbar, έτσι ώστε να λειτουργούν ταυτόχρονα, προσφέροντας μία εντυπωσιακή εμπειρία Surround.

* Το Q-Symphony είναι διαθέσιμο μόνο με συμβατό soundbar (πωλείται χωριστά). Ελέγξτε για συμβατότητα Q-Symphony στις προδιαγραφές των soundbars.

Αυτόματη βελτίωση ήχου για να ταιριάζει στο χώρο σας

SpaceFit Sound

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε εντυπωσιακό ήχο ανεξάρτητα από το πού και πώς τοποθετείτε την τηλεόρασή σας. Η τεχνολογία ήχου SpaceFit αναλύει το περιβάλλον δωματίου και στη συνέχεια βαθμονομεί αυτόματα τον ήχο της τηλεόρασης στις βέλτιστες ρυθμίσεις του. Απλά ενεργοποιήστε την τηλεόραση και αφήστε τον ήχο SpaceFit να κάνει τα υπόλοιπα.