Κινηματογραφική εμπειρία από την άνεση του σπιτιού σας

Η υψηλή αντίθεση χρωμάτων αποκαλύπτει τις κρυμμένες λεπτομέρειες στην εικόνα

Quantum Matrix Technology Pro

Η Quantum Matrix Technology Pro τεχνολογία, προσφέρει υψηλή μείωση του picture-blooming χάρη στα μικροσκοπικά Quantum Mini LEDs που ελέγχουν το φως με ακρίβεια για να ενισχύσουν την απόδοση στα έντονα μαύρα χρώματα.

Εντυπωσιακή εικόνα 8K ενισχυμένη με AI (Artificial Intelligence)

Επεξεργαστής Neural Quantum 8K

Παρακολουθήστε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε εντυπωσιακή ανάλυση 8K που παράγεται από 20 νευρωνικά δίκτυα. Η τεχνολογία AI Upscaling του επεξεργαστή Neural Quantum Processor 8K προσθέτει τεράστιο βάθος και ευκρίνεια στο περιεχόμενό σας.

* Η εμπειρία προβολής ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τους τύπους περιεχομένου και μορφής. Το Upscaling μπορεί να μην ισχύει για σύνδεση σε PC και σε λειτουργία Game Mode.

Όποια και αν είναι η φωτεινότητα, η λεπτομέρεια δε χάνεται

Quantum HDR 64x

Ανακαλύψτε ακόμα και τις πιο κρυφές λεπτομέρειες στην αγαπημένη σας ταινία. Η τεχνολογία Quantum HDR 64x αποτυπώνει και την παραμικρή λεπτομέρεια τόσο σε φωτεινές όσο και σε σκοτεινές περιοχές για να εκδηλώσει την πραγματική ποιότητα εικόνας σε HDR 10+, ακριβώς όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης.

* Το εύρος φωτεινότητας του Quantum HDR βασίζεται σε εσωτερικά πρότυπα δοκιμών και υπόκειται σε αλλαγή ανάλογα με τις συνθήκες προβολής ή τις προδιαγραφές.

Ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος

100% Όγκος Χρώματος με τεχνολογία Quantum Dot

Απολαύστε όλες αποχρώσεις χρωμάτων που υπάρχουν στη φύση. Τα νανοσωματίδια της τεχνολογίας Quantum Dot, σας επιτρέπουν να δείτε 100% Όγκο Χρώματος διατηρώντας την ποιότητα και τον ρεαλισμό της εικόνας, ακόμη και στις πιο φωτεινές σκηνές.

* Ο όγκος χρώματος 100% έχει μετρηθεί στο Movie Mode και στο χρωματικό πρότυπο ψηφιακού σινεμά DCI-P3, με πιστοποίηση από τη VDE.