Ο ιδανικός εκτυπωτής υπάρχει στο Πλαίσιο!

Θες έναν εκτυπωτή για το σπίτι; Για το γραφείο ή για μια δημόσια υπηρεσία; Στο Πλαίσιο θα βρεις εκτυπωτή ή πολυμηχάνημα για κάθε σου ανάγκη! Κάνε scroll & διάλεξε τον ιδανικό!

#1

Ένα Inkjet σου “λύνει” τα χέρια

Έχεις συνηθίσει να δουλεύεις από το σπίτι; Μήπως είσαι από αυτούς που τους αρέσει να τυπώνουν τις φωτογραφίες τους και να φτιάχνουν τα πιο νοσταλγικά άλμπουμ; Εδώ θα βρεις τον ιδανικό εκτυπωτή για όλες σου τις... HOME εργασίες!

Inkjet ψεκασμού μελάνης.

Εκτυπωτής για κάθε σπίτι.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;
Εκτυπώσεις και αποτέλεσμα υψηλής ευκρίνειας.

Ένα μηχάνημα εκτύπωσης που βασίζεται στην ποιότητα. Πάτα το «print» και δες το μελάνι του να δίνει ζωή στα αντίγραφα ή τις φωτογραφίες σου με απόλυτη ακρίβεια, χωρίς να χαθεί σταγόνα.

Εκτύπωσε σε ό,τι χαρτί θέλεις

Εκτύπωσε σε περισσότερα από ένα είδη χαρτιού. Η θερμοκρασία του δεν αυξάνεται κατά την εκτύπωση, ό,τι τύπο ή πάχος χαρτιού και να χρησιμοποιήσεις.

Χωράει παντού

Τα πολυμηχανήματα και οι εκτυπωτές Inkjet έχουν μικρό μέγεθος και χωράνε παντού, από το γραφείο στο σπίτι μέχρι ένα meeting room στη δουλειά σου.

Διάλεξε Inkjet εκτυπωτή/πολυμηχάνημα:


Εκτυπωτές
Ανακάλυψέ τα
Πολυμηχανήματα
Ανακάλυψέ τα
Όλα τα μοντέλα Inkjet
Δες τα εδώ

#2

Εκτύπωσε σαν «επαγγελματίας»

Αν δουλεύεις σε γραφείο και η εκτύπωση είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου, πρέπει να εξοπλιστείς με τα κατάλληλα εργαλεία! Ένας Inkjet με δοχεία μελάνης προσφέρει ποιότητα και… αντοχή για non-stop εκτυπώσεις!

Inkjet με δοχεία μελάνης

«Γράφουν» χιλιόμετρα στις εκτυπώσεις σου

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;
Χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Με αυτό το σύστημα αναπλήρωσης μελανιού, έχεις αυτόματα χαμηλό κόστος εκτύπωσης, ενώ η ειδική κατασκευή των δοχείων μελάνης βάζει τέλος στην ακαταστασία και τις διαρροές.

“Ακούραστος” συνεργάτης

Πολυσέλιδες εκτυπώσεις στο γραφείο ή το σπίτι; Τότε ένας inkjet εκτυπωτής με δοχεία υψηλής χωρητικότητας είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να εκτυπώσεις μεγάλο όγκο σελίδων χωρίς να αλλάζεις συνέχεια μελάνι

Διάλεξε Inktank εκτυπωτή/πολυμηχάνημα:


Εκτυπωτές
Ανακάλυψέ τα
Πολυμηχανήματα
Ανακάλυψέ τα
Όλα τα μοντέλα Inktank
Δες τα εδώ

#3

Laser

Για τις «βαριές» δουλειές στο γραφείο

Για εσένα που ψάχνεις ένα επαγγελματικό μηχάνημα για να κάνεις τις εκτυπώσεις του γραφείου σου, με ταχύτητα και οικονομικά, για εσένα που θες να τυπώνεις μεγάλο όγκο σελίδων και θες ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό μηχάνημα δίπλα σου... Τότε η επιλογή είναι Laser!

Laser: Παίρνει «χρυσό»

στο Μαραθώνιο των εκτυπώσεων

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;
Επαγγελματικό αποτέλεσμα και αντοχή

Με κύκλο εργασιών που μπορεί να φτάσει έως και τις 75.000 σελίδες/μήνα, Οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα Laser είναι ιδανικά για εσένα και την επιχείρησή σου που αναπτύσσεται καθημερινά!

Επιδόσεις που συμφέρουν

Βαρέθηκες τις συχνές αλλαγές μελανιών; Με ελάχιστο κόστος εκτύπωσης έως 0,005€/σελίδα, οι εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα laser θα σε πάνε μακριά χωρίς να εκτοξεύσουν το budget σου.

Ταχύτητα που μετράει

Μη μένεις πίσω στην εποχή της ταχύτητας! Επίλεξε ένα laser πολυμηχάνημα και απόλαυσε γρήγορες εκτυπώσεις με ταχύτητες που φτάνουν έως και τις 71 σελίδες/λεπτό.

Διάλεξε laser εκτυπωτή/πολυμηχάνημα:


Εκτυπωτές
Ανακάλυψέ τα
Πολυμηχανήματα
Ανακάλυψέ τα
Όλα τα μοντέλα Laser
Δες τα εδώ

#4

3D Printing.

Το μέλλον της εκτύπωσης, σήμερα.

Πύργος του Άιφελ, μια εντυπωσιακή Ferrari ή ένα χαριτωμένο ζωάκι; Χάρη στην τρισδιάστατη εκτύπωση (3D Printing), την προηγμένη τεχνολογία που δημιουργεί αντικείμενα σε τρεις διαστάσεις, όλα τα παραπάνω μπορούν να εμφανιστούν στο γραφείο σου! Τι περιμένεις λοιπόν; Ανακάλυψε το μέλλον της εκτύπωσης και δώσε μορφή στη φαντασία σου.

3D Printers

Δώσε μορφή στη φαντασία σου

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;
Πώς λειτουργεί;

Ένα ειδικό λογισμικό δημιουργεί μοντέλα σε ψηφιακό επίπεδο. Εσύ τα περνάς στον εκτυπωτή και αυτός με τη σειρά του, διαβάζει το αρχείο και ξεκινάει από κάτω προς τα πάνω να προσθέτει υλικό (συνήθως πλαστικό σε υγρή μορφή), πάνω σε μία κινούμενη βάση. Με απόλυτη ακρίβεια σχηματίζοντας την τελική εικόνα!

Πού χρησιμοποιείται;

Η τεχνολογία των 3D εκτυπωτών βρίσκει χρήση σε σημαντικούς τομείς, όπως είναι ο βιομηχανικός σχεδιασμός, η αρχιτεκτονική, η αεροδιαστημική, η ιατρική, ακόμα και η παρασκευή τροφίμων!

Γιατί να επιλέξω 3D Printing;

Με την τρισδιάστατη εκτύπωση η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται, καθώς μπορείς να δώσεις ζωή σε κάθε σου ιδέα. Παράλληλα, μπορείς να την εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου (projects, σχέδιο, μοντελισμός και δώρα για τους αγαπημένους σου), αφού αποτελεί την τεχνολογία του μέλλοντος!

Διάλεξε 3D εκτυπωτή