Θες να εκτυπώνεις ποιοτικά, οικονομικά, οικολογικά, αλλά και να έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι;

Διάλεξε ανάμεσα στα κορυφαία brand ανακατασκευασμένων μελανιών και toner αυτό που σου ταιριάζει! Τα μελάνια @Work & τα Toner Q-Connect είναι για εσένα!

Γιατί να επιλέξεις μελάνια
@Work & Toner Q-Connect;

Οικονομία

Το κύριο χαρακτηριστικό & ταυτόχρονα κριτήριο αγοράς για ένα μελάνι ή toner είναι το κόστος ανά σελίδα. Με τα μελάνια @Work & τα Toner Q-Connect θα εκτυπώνεις με χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα.

Ποιότητα

Η εγγύηση ποιότητας ανακατασκευής με τα πιστοποιητικά των ανακατασκευαστών και τους αυστηρούς ελέγχους, διασφαλίζουν το ιδανικό αποτέλεσμα εκτύπωσης, αλλά και την άρτια λειτουργία του εκτυπωτή.

Τεχνική υποστήριξη

Με ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη στο Internet, στα καταστήματα, αλλά και 12ωρη τηλεφωνική υποστήριξη οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις ή απορία έχεις είμαστε στη διάθεσή σου να σε βοηθήσουμε.

Φιλικά προς το περιβάλλον

Τα ανακατασκευασμένα μελάνια προέρχονται από άδεια μελανοδοχεία original μελανιών. Αυτός είναι και ο λόγος που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τι είναι τα ανακατασκευασμένα μελάνια @Work;

Αναφερόμαστε σε άδεια δοχεία original μελανιών τα οποία έχουν καθαριστεί, ξαναγεμιστεί και περάσει από εκτενείς ελέγχους ποιότητας, ώστε να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Περνάνε από πολύωρη διαδικασία ανακατασκευής ώστε να αποδίδουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις, ενώ τα δοχεία τα οποία απορρίπτονται κατά τη διάρκεια του ελέγχου ποιότητας, ανακυκλώνονται.

δες το video

Ποιότητα σε 10 στάδια παραγωγής

Εσύ γιατί να πετάς το παλιό όταν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;

Στα toner 7 στα 10 εξαρτήματα αντικαθίστανται με καινούργια.

Drum
PCR
Doctor Blade
Toner Hopper Assembly

 

Waste Bin Assembly
MagRoller Gear Assembly
Locking Rail + Clips
Εγγύηση

  και  

Δες τις πιστοποιήσεις που απέσπασαν...