το καλάθι μου
/
cart icon

Turbo-X Ασύρματη IP κάμερα Eyeguard IIPC30

Επίβλεψη κάθε χώρου, με IR Leds για νυχτερινή λήψη και μικρόφωνο
Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες
1 έτος εγγύηση Πλαίσιο
 
2 αξιολογήσεις
Μοιράσου το
 
 
44,90 €
addtocart
κωδικός Πλαίσιο
1944835

 

Turbo-X EyeGuard IIPC-30

Οι IP κάμερες αποτελούν την νέα γενιά καμερών που συνδυάζουν τη δυνατότητα αυξημένης επιτήρησης με τη δυνατότητα παρακολούθησης μέσω δικτύου, Internet ή ακόμη και Smartphone.

Συνδυάζοντας υψηλές δυνατότητες σε χαμηλό κόστος, η EyeGuard IIPC-30 διαθέτει φωτισμό υπερύθρων IR για νυχτερινή λήψη και υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση WiFi.

Ο έλεγχος κάθε χώρου γίνεται πλέον όχι μόνο με εικόνα αλλά και με ήχο, αφού η EyeGuard IIPC-30 ενσωματώνει μικρόφωνο και ηχείο για αμφίδρομη επικοινωνία με όποιον βρίσκεται στον χώρο όταν δεν είσαι εκεί!

Με χαρακτηριστικά σαν και αυτά, αποτελεί ιδανική επιλογή για παρακολούθηση εισόδων πολυκατοικιών, γραφείων, καταστημάτων ή χρήση σαν baby monitor.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη δήλωση συμμόρφωσης.

 

VGA

Με ανάλυση VGA 640 x 480 για να εξασφαλίζεται συνεχής ροη της εικόνας με κάθε λεπτομέρεια. Με συμπίεση Motion JPEG που εξασφαλίζει την μεγαλύτερη δυνατή συμπίεση για κάθε σύνδεση.

Νυχτερινή Λήψη

Με δυνατότητα νυχτερινής λήψης που προσαρμόζεται στις συνθήκες φωτισμού του χώρου κάνοντας την ιδανική για 24ωρη παρακολούθηση. Με 5 IR LEDs για να απεικονίζουν ευδιάκριτα τα στοιχεία στο χώρο σε απόσταση έως 7 μετρα ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

Wireless

Με δυνατότητα ασύρματης τοποθέτησης στο ήδη υπάρχον δίκτυο σας για να παρακολουθείτε οποιοδήποτε χώρο χωρίς να έχετε τον περιορισμό των καλωδίων.

Security

Έλεγχος με αυξημένα επίπεδα ασφάλειας χάρη στην κρυπτογράφηση WEP, WPA & WPA2 που αποτρέπουν την πρόσβαση από τρίτους.

 

verified owners filter
(Αρχική) Left pagination arrow Σελίδα    από  Right pagination arrow (Τελευταία)