το καλάθι μου
/
cart icon

Turbo-X Ασύρματη Εξωτερική IP κάμερα Endurance OIPC-10

Remote πρόσβαση από υπολογιστή ή smartphone, νυχτερινή όραση έως 30 μέτρα, αδιάβροχη με υψηλής ποιότητας εικόνα
Άμεσα διαθέσιμο - Παράδοση σε 24 ώρες
1 έτος εγγύηση Πλαίσιο
 
16 αξιολογήσεις
Μοιράσου το
 
στο Stock House
59,93 €
79,90 €
addtocart
0 79.90 αγόρασέ το και με:
?
 
κωδικός Πλαίσιο
1778854

IP κάμερα Endurance OIPC-10

 

Με μια ματιά

Προστατέψτε περιμετρικούς χώρους του σπιτιού και εξασφαλίστε μία επιπλέον ματιά!

Η ασύρματη κάμερα Turbo-X Endurance IIPC προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα έχοντας αυξημένη αντοχή σε σύγκριση με άλλες κάμερες απέναντι σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, ακόμη και στη βροχή. Παρέχει δυνατότητα να παρακολουθήσετε το μέρος που την τοποθετήσατε μέσω διαδικτύου ενώ μπορείτε ακόμη και να καταγράψετε όλες τις κινήσεις χάρη στον αισθητήρα κίνησης που ενσωματώνει. Με τα 60 IR LED η νυχτερινή όραση φθάνει έως και τα 30 μέτραγια να μπορείτε να βλέπετε ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον είναι συμβατή με smartphones ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην κάμερα όπου και αν βρίσκεστε. Κατάλληλη για φύλαξη του σπιτιού, γραφείου αλλά και για μητέρες σαν baby monitor.

Δείτε τη δήλωση συμμόρφωσης εδώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Ανάλυση VGA

Με ανάλυση VGA 640 x 480 και 30fps εξασφαλίζετε συνεχή ροη της εικόνας με κάθε λεπτομέρεια για να νιώθετε σίγουρος και ασφαλείς ακόμη και όταν βρίσκεστε μακριά. Με Συμπίεση MPEG-4 και Motion JPEG που σας εξασφαλίζει την μεγαλύτερη δυνατή συμπίεση για κάθε σύνδεση.

Νυχτερινή λήψη

Με δυνατότητα νυχτερινής λήψης που προσαρμόζετε στις συνθήκες φωτισμού του χώρου κάνοντας την ιδανική για 24ωρη παρακολούθηση. Με 12 LED για να απεικονίζουν ευδιάκριτα τα στοιχεία στο χώρο σε απόσταση έως 10μετρα ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.

Εξωτερική χρήση

Κάμερα εξωτερικού χώρου με αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή, σκόνη και έντονα καιρικά φαινόμενα. Ιδανική για 24ωρη παρακολούθηση (ημέρα και νύχτα) για τη λεπτομερή καταγραφή αντικειμένων και προσώπων σε απόσταση έως και τα 30 μέτρα.

Wi-Fi

Με δυνατότητα ασύρματης τοποθέτησης στο ήδη υπάρχον δίκτυο σας για να παρακολουθείτε οποιοδήποτε χώρο χωρίς να έχετε τον περιορισμό των καλωδίων.
 
 
 

Χαρακτηριστικά Φακού

Μέγιστη Ανάλυση
640 x 480 pixels
Μέγιστος Αριθμός Frames/sec
30
Μέγεθος Αισθητήρα
1/4 inches CMOS

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κάθετη & οριζόντια περιστροφή
Όχι
Υποστήριξη ήχου
Ναι

Συνδέσεις

Ασύρματη σύνδεση (802.11 b/g)
Ναι
Ενσύρματη σύνδεση (Ethernet 10/100)
1xΘύρα Ethernet
verified owners filter
(Αρχική) Left pagination arrow Σελίδα    από  Right pagination arrow (Τελευταία)