το καλάθι μου
/
cart icon
Last Minute Offer
Περιορισμένος αριθμός τεμαχίων!

Sony Invizimals: Η Συμμαχία (PS VITA )

1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας
 
2 αξιολογήσεις
Μοιράσου το
 
 
15,00 €
Καταστήματα Πλαίσιο με διαθεσιμότητα του προϊόντος
Invizimals: Η Συμμαχία (PS VITA )
Γεωργιάδου & Ολύμπου
2410-539700
κωδικός Πλαίσιο
2091208

Invizimals: Η Συμμαχία (PS VITA )

Η ιστορία...

Μικροσκοπικά και μυστηριώδη, τα Invizimals ζουν παντού γύρω μας, αλλά μπορείτε να τα ανακαλύψετε μόνο με τη βοήθεια του PS Vita. Σε αυτό το συναρπαστικό νέο παιχνίδι για PS Vita, οι παίκτες καλούνται να οδηγήσουν τα Invizimals σε ένα νέο ασφαλές καταφύγιο, μετά την άφιξη ενός νέου, επικίνδυνου εχθρού. Αξιοποιώντας τα διαισθητικά χειριστήρια του PS Vita, οι παίκτες θα βοηθήσουν τα Invizimals να κατασκευάσουν ένα νέο χωριό και να κατατροπώσουν τον εχθρό τους.

Το Invizimals™: Η Συμμαχία αξιοποιεί τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του PS Vita, όπως την οθόνη αφής, την οπίσθια επιφάνεια αφής, τον αισθητήρα κίνησης και την κάμερα, αλλά και την τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας (augmented reality), μέσω της οποίας θα εντοπίζετε και θα αιχμαλωτίζετε τα Invizimals.

Εξάλλου, στο παιχνίδι περιλαμβάνονται και νέα minigames αιχμαλωσίας, με αποτέλεσμα το Invizimals™: Η Συμμαχία να προσφέρει μια πρωτόγνωρη, μαγική εμπειρία, με την παράλληλη εξέλιξη των δυνατοτήτων των Invizimals, αλλά και το χτίσιμο μιας συλλογής με 150 πλάσματα, τα οποία μπορείτε να κυνηγήσετε, να αιχμαλωτίσετε και να οδηγήσετε σε μάχη, απολαμβάνοντας ψυχαγωγία δίχως τέλος στο PS Vita!
 

Invizimals: Η Συμμαχία - Screenshots

  • Image1
  • Image2
 
 
 

Features - Invizimals: Η Συμμαχία

- Λειτουργία Cross-play
Είτε βοηθάτε τα Invizimals στην έκδοση του PS Vita, είτε εξερευνάτε τον μαγικό τους κόσμο στο PS3, μπορείτε πάντα να συνδέεστε με τους φίλους σας και να μεταφέρετε τους χαρακτήρες από το PS Vita στο PS3, αλλά και το αντίστροφο.

Δοκιμάστε τη μάχη με έως και τέσσερις φίλους στη λειτουργία πολλαπλών παικτών (multiplayer) και στείλτε τα Invizimals από το PS Vita στο PS3 για να πάρουν μέρος στη δράση. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να τα μεταφέρετε και πάλι πίσω στο PS Vita.

- Tο Invizimals™: Η συμμαχία για PS Vita κυκλοφορεί πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά αυτόν τον Νοέμβριο.

 
 

Τι είναι Action Games

Τα περισσότερα Action παιχνίδια διαθέτουν μία ιστορία στην οποία ο χαρακτήρας που θα επιλέξει ο παίχτης, θα κληθεί να πάρει μέρος και να συμμετάσχει ενεργά στην εξέλιξή της. Ολοένα και περισσότερα στοιχεία και αποστολές αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάνοντας αναγκαία την ολοκλήρωσή τους ώστε συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η πορεία μέσα στο παιχνίδι κρίνεται κατά μεγάλο ποσοστό από την παρουσία του παίχτη στο επίπεδο και θα χρειαστεί να δράσει γρήγορα, έχοντας πλήρη συντονισμό κινήσεων ενω μερικές φορές θα χρειαστεί να επιλύσει γρίφους.

Τα παιχνίδια Action χωρίζονται σε κατηγορίες fighting, shooting αλλά και platform.
 
 
 

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος παιχνιδιού
Παιδικά
Κονσόλα
PS Vita
PEGI Rating
7+
verified owners filter
(Αρχική) Left pagination arrow Σελίδα    από  Right pagination arrow (Τελευταία)