το καλάθι σου:
/
cart icon
Θέλεις να ρωτήσεις κάτι το Πλαίσιο? Κάν’το πατώντας στο παρακάτω κουμπί

Activision Call of Duty: Black Ops 2 PC

Γίνε ο Dave Mason και μπες στο κλίμα του πολέμου σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον
18PG
Αναμένεται σύντομα
1 έτος εγγύηση αντιπροσωπείας
 
7 αξιολογήσεις
Μοιράσου το
 
19,90 €
addtocart
κωδικός Πλαίσιο
1770586

Black Ops 2

Η ιστορία...

Για πρώτη φορά στο νέο Call of Duty η δράση λαμβάνει χώρα το 2025 ενώ οι παίχτες τοποθετούνται σε ένα σκηνικό πολέμου αρκετά φουτουριστικό με πολλές σημαντικές αλλαγές στην μορφή του πλανήτη. Πρωταγωνιστής στο νέο Call of Duty είναι ο Dave Mason γιος του Alex Mason που γνωρίσαμε στο πρώτο μέρος της σειράς Black Ops ενώ το σενάριο του νέου Call of Duty Black Ops II είναι του David Goyer ο οποίος έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες όπως το The Dark Knight. Οι νέες προσθήκες τόσο στο single όσο και στο multiplayer όπως ανακοίνωσε η Treyarch, αλλά και η επιστροφή των Zombies υπόσχονται ότι το νέο Call of Duty Black Ops II θα είναι ένα από τα καλύτερα και εμπορικότερα παιχνίδια της σειράς.

Black Ops 2 - Video

Reveal Trailer - Official Call of Duty: Black Ops 2

Ο πόλεμος που θέλεις να ξαναζήσεις, αρχίζει για ακόμη μία φορά! Το κοντινό μέλλον φαίνεται σκοτεινό και απρόσιτο, είναι καιρός να πάρεις τα ηνία και να γίνεις ο πρωταγωνιστής!

Black Ops 2 - Screenshots

  • Image1
  • Image2
  • Image3
  • Image4
  • Image5
  • Image6
  • Image7
  • Image8
  • Image9
 

Black Ops 2 - Comments

Change is coming to Call of Duty, and Black Ops 2 is an evolution in terms of the technology you'll be playing with and the storytelling.
Call of Duty: Black Ops II brings the Black Ops series back, this time in a near-future 21st-century Cold War.
Zombies would be making their return to Call of Duty: Black Ops 2.
 

Τι είναι FPS games?

Τα First Person Shooter (ή αλλιώς FPS), είναι παιχνίδια όπου η ιστορία και το gameplay τους αφορά μάχες με πυροβόλα όπλα, στα οποία ο χρήστης αναλαμβάνει να παίξει με προοπτική πρώτου-προσώπου, δηλαδή μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή που χειρίζεται.

Η ιστορία των First Person Shooter ξεκίνησε με το Maze War, ένα παιχνίδι που βγήκε το 1973 και ακολουθήθηκε από το Spasim το 1974. Η μεγάλη άνθησή τους όμως ήρθε με την έλευση του Wolfenstein 3D το 1992, το παιχνίδι που ουσιαστικά "γέννησε" τη νέα κατηγορία παιχνιδιών και αποτελεί το αρχέτυπο για όλους τους τίτλους που κυκλοφόρησαν μετέπειτα.

Τίτλοι-θρύλοι στην ιστορία των FPS είναι τα Doom, Quake, Half-Life, Medal of Honor και Call of Duty, ενώ ειδική αναφορά αξίζουν και τα πολύ αξιόλογα GoldenEye 007 και Halo, τα οποία κυκλοφόρησαν στις κονσόλες.
 
 

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος παιχνιδιού
Shooter
Κονσόλα
PC
PEGI Rating
18+
verified owners filter
(Αρχική) Left pagination arrow Σελίδα    από  Right pagination arrow (Τελευταία)
 
 
 

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα